Praktisch
brdcstkaartjefinaal-high-res.jpg

Locaties

Houd er rekening mee dat enkele BRDCST-locaties een beperkte capaciteit hebben. Zorg er daarom voor dat je zeker op tijd komt, want vol is vol!
BRDCST-locaties buiten AB zijn toegankelijk zonder polsbandje.

ANCIENNE BELGIQUE
Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Als organisator van BRDCST opent AB al haar zalen voor het vierdaagse festival. AB vormt de kern van dit stadsfestival vol ontdekking! Tijdens BRDCST mag je genieten van concerten in AB Box, AB Theater, AB Club en AB Salon.

AB BOX

 

 

 

 

 

 

Met een capaciteit van 900 personen kan je in AB Box genieten van de grootste concerten van het festival.

AB THEATER

 

 

 

 

 

 

AB Theater beschikt over 750 vrije zitplaatsen.

AB CLUB

 

 

 

 

 

 

AB Club, met een capaciteit van 280 personen, is de broeierige kweekvijver van AB voor zowel lokaal als internationaal aanstormend talent.

AB SALON
Steenstraat 23, 1000 Brussel

 

 

 

 

 

 

AB Salon is dé reflectieplek binnen AB. Met een capaciteit van 50 personen is AB Salon een warme, intieme ruimte waar singer-songwriters, hedendaags klassiek tot experimentele elektronica een plaats krijgen. De ingang van AB Salon bevindt zich in de Steenstraat naast het AB Café.

BONNEFOOI
Steenstraat 100, 1000 Brussel

 

 

 

 

 Recht tegenover het AB Café in café Bonnefooi, kan je tijdens BRDCST terecht voor je dagelijkse portie hedendaagse Turkse psychedelica – live én dj-gewijs.

CINÉMA PALACE
Anspachlaan 85, 1000 Brussel

 

 

 

 

 Recht tegenover de hoofdingang van AB bevindt zich Cinéma Palace, de nieuwe bioscoop in het centrum van Brussel.

BEURSSCHOUWBURG
August Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel

 

 

 

 

 Slechts 200 meter verwijderd van Ancienne Belgique zal BRDCST de afterparty’s organiseren in de Beursschouwburg onder de noemer  BRDCST BY NGHT. Met een aantal van de meest vooruitstrevende liveacts en dj’s uit de underground clubscene.

CAFE CENTRAL
Borgwal 14, 1000 Brussel

 

 

 

 

 

 

Tijdens het festival kan je ook terecht in Café Central voor de beste dark noise-optredens. Steek de Anspachlaan over richting het Sint-Goriksplein. Café Central bevindt zich aan de linkerkant.

LA MACHINE
Sint-Goriksplein 2, 1000 Brussel

 

 

 

 

 Op het Sint-Goriksplein kan je tijdens BRDCST jouw ontdekkingsexperiment verderzetten met new wave jazz-optredens in café La Machine.